Neprijatna situacija: Potpredsednik SAD, prilikom posete NASA, pipnuo nešto što NIKAKO nije smeo

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Potpredsednik SAD Majk Pens pokušao je danas da se na duhovit način izvuče iz neprijatne situacije u kojoj se našao, nakon što je prilikom posete sedištu NASA pipnuo komad svemirske opreme na kom je jasno stajala oznaka „Ne pipaj“.

Fotografija na kojoj Pens dodiruje komad svemirske opreme postala je „viralna“ na internetu samo nekoliko sati nakon što je objavljena, izazivajući kritike kod jednih i šaljive komentare na račun potpredsednika kod drugih, prenosi BBC.

„Dobro je znati da naš potpredsednik ima samokontrolu učenika trećeg razreda na putovanju koji se najeo slatkiša“, objavio je jedan od korisnika Tvitera.

[adsenseyu5]

Drugi je objavio da, posle šest meseci rada sa Trampom,Majk Pens tiho mašta o kapsuli za putovanje do hladne, mirne praznine svemira“.

Nakon velikog broja komentara povodom fotografije, Pens je odlučio da se oglasi i odgovorio na šaljiv način.

NASA najavljuje prvu misiju kojom će čovek „dodirnuti Sunce“

On je putem svog Tviter naloga uputio izvinjenje NASI, upirući pritom prstom u senatora Floride Marka Rubija i navodeći da ga je on „začikavao“ da to uradi.

[adsenseyu1]

On je potom na Tviteru objavio i tehnički prerađenu fotografiju na kojoj umesto dela svemirske opreme pipa bodljikavo prase.

NASA je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavila da je bilo OK što je Pens dodirnuo taj deo opreme, dodajući da u slučaju da nije bilo OK da se dodirne, „bilo bi dodatno zaštićeno pokrivačem„.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Neprijatna situacija: Potpredsednik SAD, prilikom posete NASA, pipnuo nešto što NIKAKO nije smeo"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.