OČAJ: Turski hotelijeri nude BESPLATAN smeštaj za srpsku „decu“ do 35 godina!?

Ilustracija

Turski hotel Oranž Kaunti od pet zvezdica u Alanji odlučio je da ovog leta ponudi besplatan smeštaj za srpsku „decu“ do 35 godina ukoliko borave u pratnji dve odrasle osobe.

Hotelijer se odlučio za gratis smeštaj „dece do 35 godina“, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine, iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima.

Gratis, dakle, dobija prvo „dete“ do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.

Želeći da podrži ovu akciju agencija „Fibula“ je obezbedila i besplatnu avio kartu za „decu do 35 godina“, ako i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima.

Ukoliko porodica ima dvoje dece do 18 godina oboje će imati besplatan smeštaj. Takođe, treba napomenuti da „deca“ mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub.

Smeštaj je na bazi „Ultra ol inkluziv“ što podrazumeva otvoreni bife – samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme…

Dakle, alkohol je „deci“ dozvoljen.

(Novosti, foto: pixabay)

  • radomirjovanovic

    Trcite pizde Srbske u tursku kada je za dzaba,jajare ,Nemojte posle da kukate da vas ambasada vadi iz bule,Halapljivi nezasiti Srbski sinovi.