PUTIN kategoričan: RUSIJA nije hakovala poštu američke Demokratske stranke – VIDEO

Advertisement

Predsednik Rusije

foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je u intervjuu Blumbergu da ne zna ko stoji iza hakovanja pošte američke Demokratske stranke, ali da to i nije važno u odnosu na to koliko su važne otkrivene informacije.

[adsenseyu1]

Putin je u ovom intervjuu, objavljenom dva dana pre sastanka grupe G20 u Kini, gde će se sastati sa američkim predsednikom Barakom Obamom i drugim svetskim liderima, izjavio da je moguće da se neće otkriti ko je hakovao naloge i objavio imejl poštu Demokratske stranke, ali da to „svakako nije uradila ruska vlada“, prenosi Rojters.

„Da li je uopšte bitno ko je hakovao poštu“, rekao je Putin i ocenio da je „važan samo sadržaj pošte koji je objavljen“.

[adsenseyu5]

Predsednik Rusije je rekao da „nema potrebe odvraćati pažnju ljudima sa suštine, postavljenjem pitanja ko je to uradio, već ostati koncentrisan na to šta je time otkriveno“.

„Svakako, želim da kažem da lično ne znam ništa o tome, a na državnom nivou mogu da kažem da Rusija to sigurno nije uradila“, naglasio je Putin.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "PUTIN kategoričan: RUSIJA nije hakovala poštu američke Demokratske stranke – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.