Škotska misterija: Otkud skulptura vanzemaljca na fasadi CRKVE IZ 13. veka?! – VIDEO

Advertisement

Misterija

foto: Printscreen

Među brojnim kipovima koji se nalaze na škotskoj Paislej opatiji sagrađenoj 1245. godine, našao se i jedan koji neodoljivo podseća na vanzemaljca iz kultnog filma Ridlija Skota „Osmi putnik“ koji ovih dana doživljava svoj novi nastavak.

Teoretičarima zavere i ufolozima širom sveta ovo je samo još jedan u nizu dokaza da su vanzemaljci već posetili našu planetu. Njihove teorije nemaju previše utemeljenja u stvarnosti, a sveštenik ove crkve Alen Birs ima i objašnjenje za neobične skulpture na fasadi.

Tajni izveštaj otkriva koliko se srušenih NLO-a i mrtvih VANZEMALJACA nalazi u rukama SAD! – VIDEO

Naime, crkva je tokom devedesetih doživela nekoliko renoviranja, a mnogi kipovi su zamenjeni. Birs je ubeđen kako se jedan od kipara malo zaneo i odlučio da doda neke nove face među prastare groteskne skulpture koje se nalaze na građevini.

[adsenseyu5]

– Ne verujem da je namerno kopirao film, već pre koncept vanzemaljca koji je korišćen u ostvarenju – kaže velečasni Birs.

Inače, vanzemaljac iz SF klasika Ridlija Skota, „Alien”, delo je Hansa Rudolfa Gidžera koji je za rad na filmu osvojio i Oskara kao deo tima zaslužnog za specijalne efekte.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Škotska misterija: Otkud skulptura vanzemaljca na fasadi CRKVE IZ 13. veka?! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.