TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak – VIDEO!

jezivo

Foto: Printscreen

Fotografija iz Rijada na kojoj američki i egipatski predsednik u društvu kralja Saudijske Arabije drže ruke na sjajnoj kugli zbunio je internet i izazvao lavinu komentara

Svetski lideri na slici stoje položenih ruku na minijaturnoj planeti na manifestaciji povodom otvaranja novog Globalnog centra za borbu protiv ekstremističkih ideologija.

Kompleks je izgrađen kao štab Saudijske Arabije za suzbijanje poruka ekstremista sa više od 200 analitičara podataka koji prate i analiziriju onlajn aktivnosti u realnom vremenu.

Lokalni mediji izvestili su kako su lideri „postavili svoje ruke na globus“ čime je i zvanično aktiviran rad centra i pokrenut video dobrodošlice.

Pod MOREM pronađeni ostaci PRASTARIH civilizacija! – VIDEO

Ipak, u ironičnom obrtu, fotografija nastala tom prilikom brzo je dobila i svoja internet tumačenja, a neki su je uporedili sa Hidrom, zločinačkom organizacijom sklonom svetskoj dominaciji Marvelovog univerzuma.

I ovo nije prvi put da se povlače paralele između Trampove administracije i Hidre.

„Holivud riporter“ je u aprilu izvestio kako je stranica „hail-hydra.com“ neobjašnjeno preusmerena na profil predsednika Trampa na sajtu Bele kuće.

Kako je kuglaa zaživela na Tviteru, počele su i različite diskusije da li je u pitanju sila dobra ili zla.

– Izgleda će Tramp srušiti Iluminate iznutra – jedan je od komentara.

Jedan od tviteraša uporedio je čitav događaj i sa jednom epizodom Zvezdanih staza iz 1968., u kojoj telo kapetana Kirka kontroliše telepatski vanzemaljac u kugli.

Naučnici zaprepašćeni: Trezor sudnjeg dana propušta vodu! – VIDEO

(Skandalozno.rs, Izvor: Informer.rs/Blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak – VIDEO!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.