U Briselu potpuni HAOS i PANIKA: Mediji preneli da se na 50 mesta u gradu nalaze TERORISTI koji samo čekaju ZNAK! – VIDEO

Advertisement

Terorizam

foto: Twitter/willem middelkoop

Brisel je danas pogodila serija eksplozija, među kojima je za jednu potvrđeno da se radi o napadu bombaša samoubice.

Ono što zabrinjava lokalno stanovništvo jeste pretnja od novih napada, pa u ovom gradu i Belgiji vlada potpuni haos i panika.

Tamošnji mediji su preneli nepotvrđene informacije da se u gradu na 50 mesta nalaze takozvani “spavači” koji samo očekuju naređenje kako, kada i gde da napadnu.

POTRESNE ispovesti svedoka MASAKRA: Stravična eksplozija i krv svuda! – VIDEO

Lokalne radio-stanice su prenele vest da je pitanje trenutka kada će ceo Brisel da odleti u vazduh, ukoliko teroristi tako odluče.

[adsenseyu1]

Takođe, prema tvrdnjama obaveštajnih službi centar “terorista-spavača” nalazi se upravo ovde, što povećava bojazan i potrebu za pojačanim merama bezbednosti.

Inače, ovaj grad je postao jedan od najopasnijih u Evropi i sve se češće povezuje sa terorizmom.

[adsenseyu1]

Da podsetimo, belgijska policija je uhapsila u petak ukupno pet osoba u akcijama u Briselu, uključujući glavnog osumnjičenog za pariške napade Saleha Abdeslama i porodicu koja ga je skrivala.

(telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "U Briselu potpuni HAOS i PANIKA: Mediji preneli da se na 50 mesta u gradu nalaze TERORISTI koji samo čekaju ZNAK! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.