Vladimir Putin otkrio svoje ŠIFROVANO IME dok je bio u školi za OBAVEŠTAJCE

Advertisement

Tramp

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik je dodao da zna da postoji hiljade naloga na društvenim mrežama sa njegovim imenom. „Nemam ništa s tim. Samo se pazite. Dakle, sve što je napisano u moje ime nisam ja“, naveo je Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da mu je šifrovano ime u školi za obaveštajce bilo „Platov“, prenosi Tas. Navodi se da je Putin to kazao tokom intervjua prenošenog na ruskoj televiziji iz „Obrazovnog centra za nadarenu decu Sirijus“, u Sočiju, koji je nazvan „Ozbiljan razgovor sa Vladimirom Putinom“.

Putin je prvo kazao da ne koristi društvene mreže, pošto su „radni dani toliko ispunjeni“.

„Završim kasno u noć i nisam raspoložen za Instagram. Sve o čemu mislim je da odem u krevet i spavam“, rekao je Putin.

[adsenseyu5]

Ruski predsednik je dodao da zna da postoji hiljade naloga na društvenim mrežama sa njegovim imenom.

„Nemam ništa s tim. Samo se pazite. Dakle, sve što je napisano u moje ime nisam ja“, naveo je Putin.

On je kazao da se nada da ljudi koji vode te naloge neće pisati ništa loše u njegovo ime.

„Kada smo već kod lozinki, one su samo nadimci. Kao što znate, ja sam započeo karijeru u obaveštajnim agencijama koje su se bavile inostranstvom i ponekad sam koristio alijase zbog tehnološke neophodnosti. Kada sam bio u školi za obaveštajce, šifrovano ime mi je bilo Platov“, rekao je Putin.

On je dodao da su u današnje vreme bilo kakvi nadimci „jednostavno smešni“.

„Zašto se kriti iza nadimaka. Ako čovek radi nešto vredno zanimljivo, nešto zbog čega je ponosan, trebalo bi to da kaže“, ocenio je predsednik Rusije.

Putin je izjavio da još nije odlučio da li će se kandidovati na predsedničkim izborima 2018. i da neće menjati član ruskog ustava koji se odnosi na izbor šefa države.

ĐOKOVIĆ iznenada stigao u Beograd da saopšti bitnu vest o karijeri?!

„Još nisam odlučio da li bi trebalo da nastavim svoj posao ovim tempom. Videću. Izbori se održavaju 2018. Još ima vremena pred izbornu trku. Videćemo“, rekao je Putin.

Ruski predsenik rekao je da će „jednom morati“ da odstupi sa predsedničke pozicije naglašavajući da „Ustav predviđa ograničen predsednički mandat“.

On je takođe naveo da je imao mogućnost da izmeni deo ustava koji se odnosi na izbor predsednika, ali da to nije učinio.

„Imao sam mogućnost (da izmenim Ustav) čak su me i nagovarali da u dogledno vreme izmenim Ustav. Nisam to uradio. I neću to uraditi ni u budućnosti“, rekao je Putin.

(Skandalozno.rs/Izvor:Nedeljnik.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Vladimir Putin otkrio svoje ŠIFROVANO IME dok je bio u školi za OBAVEŠTAJCE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.