Bogoljub KARIĆ: Kupio sam TV Nova, televizija će biti ista kao BK TV!

Advertisement

Povratak?

foto: Fonet

Srpski biznismen, koji je trenutno živi u Belorusiji, najavljuje da će televizija biti ista kao čuvena BK TV, a podršku je dobio od svojih bivših zaštitnih TV lica.

– Kupili smo TV Novu, koja poseduje najsavremeniju opremu u Srbiji. Televizija će biti ista kao BK TV, imaće svoje autorske emisije, političke i ekonomske. Mislim da bi rad trebalo da krene u septembru – rekao je srpski biznismen s trenutnim prebivalištem u Minsku za jedan beogradski dnevni list.

Ova informacija obradovala je mnoge građane, ali i nekadašnja zaštitna lica BK televizije, koji su puni reči hvale za ovaj Karićev projekat.

– BK TV bila je epicentar jedne medijske, društvene i političke epohe. Uspešne generacije ljudi koji su radile na BK i stvarale je, rasle zajedno sa televizijom, vodeće su danas u medijima. Ne treba zanemariti da ta televizija i posle 10 godina od gašenja nedostaje gledaocima.

Verujem da s takvom reputacijom, ali i sa novim idejama, ima priliku da zauzme značajno mesto na tržištu – rekao je Zoran Baranac, direktor informativnog programa TV Prva.

S njim se slaže i voditelj i autor Vanja Bulić, koji rad na televiziji braće Karić opisuje kao najbolji period u karijeri.

– U profesionalnom smislu to su bila sjajna vremena, što se tiče pune slobode koju sam kao urednik Zabave imao, kao i odnosa s gazdom. Bez razmišljanja bih prihvatio Karićev poziv da ponovo sarađujemo – kaže Bulić za Kurir.

TV BK osnovana je u decembru 1994. godine i uživala je veliku popularnost. U maju 2006. godine televizija je izgubila licencu za emitovanje, a kasnije je i ugašena.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Bogoljub KARIĆ: Kupio sam TV Nova, televizija će biti ista kao BK TV!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.