Evo kako da se prijavite za POSAO u VELIKOJ BRITANIJI: Plata je između 2.600 i 3.500 evra

Ilustracija

Ukoliko ovde ne možete da pronađete posao kao medicinska sestra, sada imate priliku da se prijavite za rad u Velikoj Britaniji.

Njima nedostaje radna snaga u ovoj profesiji, a plata je mnogo više plaćena nego u Srbiji.

Postoji nekoliko opcija u kojem gradu biste mogli da radite. Trenutno je u opticaju ostrvo Gernzi koje se nalazi između obala Francuske i Engleske, i koje spada u grupu Kanalskih ostrva.

Plata koja se nudi je između 2.000 – 2.700 funti (2.600 – 3.500 evra), a uz nju dobijate i besplatan smeštaj, prevoz, uniformu i zdravstveno osiguranje.

Svako ko bude primljen imaće priliku da radi kao registrovana medicinska sestra ili brat u Ujedinjenom Kraljevstvu, i dobija ugovor u trajanju od minimum 2 godine.

Traže se sve vrste profila od instrumentarki, negovateljica, preko sestara koje bi radile u ambulantama, pa sve do onih iskusnih u poslovima na intenzivnoj nezi ili u urgentnim centrima.Posao bi obuhvatao rad sa iskusnim doktorima i u jednoj od najboljih bolnica u Gernziju.

[adsenseyu1]

Ove uslove morate da ispunite kako biste se prijavili za posao:

– IELTS test engleskog jezika, nivo 7

– Registracija u Savetu medicinskih sestara i akušertva (troškove pokriva bolnica)

– Dokaz o diplomi u srodnim oblastima

– Iskustvo za traženi posao

– KSF – preporuke da zadovoljavate kriterijume za rad u britanskom sistemu zdravstva (NHS)

– Sposobnost za davanje injekcije u venu

Za posao medicinske sestre ili brata možete da se prijavite na mejl jobfornurses@rhr.co.me, a na isti možete da pošaljete pitanja o određenim detaljima koja vas interesuju.

Srećno!

(telegraf.rs, foto: pixabay)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo kako da se prijavite za POSAO u VELIKOJ BRITANIJI: Plata je između 2.600 i 3.500 evra"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.