Francuski parlamentarac ‘zapalio’ društvene mreže: Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba! – VIDEO

Advertisement

Govor u EP

foto: YouTube printscreen

Francuski parlamentarac Žan Lik Šafhauser digao je na noge Evropski parlament u Strazburu održavši vatreni govor pred kolegama poslanicima optuživši Evropu da je sama stvorila mafijašku državu Kosovo i da za to treba da preuzme odgovornost!

Video-snimak obraćanja ovog Alzašanina sa skupštinske govornice počeo je da se šeruje svetlosnom brzinom po društvenim mrežama.

Bez dlake na jeziku, optužio je svoje sunarodnike, ali i ostale zapadnoevropske države za pogrešnu politiku prema Srbiji i vlastitu sramotu zbog „zločina nanetih srpskom narodu“.

[adsenseyu1]

Pogledajte ovaj neverovatan i snažan govor evropskog političara u odbrani srpskog naroda.

Ko je ovaj čovek?

Žan Lik Šafhauser rođen je 17. decembra 1955. godine u francuskoj pokrajini Alzas. Diplomirao je sociologiju na Univerzitetu u Strazburu. Poslanik je u Evropskom parlamentu, u kojem zauzima i niz uticajnih pozicija u najznačajnijim odborima ovog zakonodavnog tela Evropske unije poput Komiteta za industriju, istraživanje i energiju, Potkomiteta za bezbednost i odbranu, Komiteta za spoljne poslove, saradnju sa Kinom…

(Kurir, Foto: Youtube Printscreen)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Francuski parlamentarac ‘zapalio’ društvene mreže: Vatrenim govorom u Evropskom parlamentu ustao u odbranu Srba! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.