Islamska država označila Srbiju kao prvu metu! – VIDEO

Advertisement

Mapa

U jezivoj video poruci pod nazivom „Mi smo islamski hilafet – kasida“ Srbija je od islamskih terorista označena kao početna meta, odnosno centar Balkana koji prvo treba da osvoje, nakon čega slede ostale zemlje, među kojima su i BiH, Hrvatska, Makedonija i Crna Gora.

U ovom video zapisu, koji je objavljen 10. jula ekstremisti, posle osvajanja Srbije, planiraju pokoravanje Hrvatske, Crne Gore, BiH, Albanije, Makedonije i samoproglašenog Kosova i tako islamsku vlast prošire na ceo Balkan.

Celu video poruku prati i kasida – verska pesma kojom se preti Balkanu.

Poruka za sve države Balkana iz ove pesme je: „Radujte se, Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet“.

„Raduj se, o ti Srbija, bićeš deo na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet“, glasi prva strofa koja se odnosi na Srbiju.

[adsenseyu1]

Nakon Srbije, u pesmi se islamisti obraćaju Hrvatskoj, i to stihovima:

„Raduj se, o Kroatija, pašće ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilafet.“

„Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bićeš naše mesto novo, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratićemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet. Raduje se i ti Obama pobeda pripada nama mi smo sinovi islama, mi smo islamski hilafet“, deo je preteće poruke džihadista.

Deo kaside koji se odnosi na BiH glasi – „Bosna i Hercegovina, eto vama mudžahedina, pašće glave murtedina, mi smo islamski hilafet“.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=6R4Bker1kqo

(srna)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Islamska država označila Srbiju kao prvu metu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.