LESKOVAC: Mladić pokušao da se ubije SLATKIŠIMA i gaziranim sokovima?!

Advertisement

Ilustracija

Lekari leskovačkog Urgentnog centra morali su prošlog vikenda da spasavaju tridesetogodišnjeg muškarca koji je za jedno popodne pojeo 20 čokolada, kantu krema i popio 6 litara gaziranog pića.

Pacijent je posle pojedenih slatkiša i popijenih 6 litara gaziranog pića upao u hiperglikemiju a lekari su morali da pronađu način kako da mu stabilizuju stanje kako ne bi pao u komu.

[adsenseyu1]

Oni u razgovoru za Jugmediu nisu mogli da potvrde već su samo izrazili sumnju da je mladić ovim neobičnim činom pokušao da izvrši samoubistvo.

– Stvar je u tome da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako. Najgore što je moglo da se dogodi mladiću je da padne u komu.

A ovakav slučaj do sada sigurno nismo imali, pokušavali se da se ubijaju tako što popiju esenciju ili gutanjem veće doze lekova za smirenje, a ovo je već poseban slučaj, ističe direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević za Jugmediu.

[adsenseyu1]

Ipak, najbizarniji slučaj pokušaja samoubistva u ovom gradu desio se samo pre dva meseca kada je nesrećan muškarac čak tri puta digao ruku na sebe u jednom danu.

On je, najpre pokušao da se otruje lekovima, zatim da se obesi, pa kako mu ni to nije uspelo, odlučio je da popije veću količinu esencije.

(Skandalozno.rs, Izvor: Jugmedia, foto ilustracija: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "LESKOVAC: Mladić pokušao da se ubije SLATKIŠIMA i gaziranim sokovima?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.