Ministar Tasovac se potukao sa Miškovićem nasred ulice!?

Incident

Ministar kulture Ivan Tasovac lakše je povređen u incidentu koji se dogodio 2. maja ispred zgrade u Ulici Ljube Stojanovića u Beogradu, izjavila je šef Biroa MUP-a Srbije za saradnju sa medijima Biljana Ivković.

Ivković je Tanjugu rekla da je ministar Tasovac prijavio osobu koja mu je nanela povrede i dodala da je policija preduzela sve neophodne mere da ispita slučaj.

Ona je navela da je policija uzela izjave učesnika i svedoka, pregledala snimak sa sigurnosne kamere i prikupila podatke i dodala da je izveštaj prosleđen nadležnom tužilaštvu.

Kako je preneo list Alo, Tasovac se potukao sa prvim komšijom, Vasilijem Miškovićem. Prema rečima očevidaca, ministar i njegov komšija su se pobili nasred ulice.

„Pobili su se u subotu uveče, i to nasred ulice. Čuo sam prvo nekoliko dovikivanje, a odmah zatim sevnule su i pesnice. Ne znam ko je koga napao, ali sam video da je ministar dobio nekoliko udaraca u glavu“, ispričao je jedan od komšija.

Tasovac se lekarima na VMA žalio da ga boli vrat, ali je pregledima ustanovljeno da mu nije potrebna bolnička nega i iste večeri je pušten na kućno lečenje.

(Tanjug, Alo)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ministar Tasovac se potukao sa Miškovićem nasred ulice!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.