NAPADNUT bivši hrvatski premijer Zoran Milanović: Napadač mu dobacio da je „ŠAKA JADA“

Napadnut

foto: Tanjug/AP

Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je „šaka jada“, javljaju hrvatski mediji.

Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijska uprava Primorsko-goranske županije je potvrdila da je jedna osoba privedena.

„Možemo da potvrdimo da je jedna osoba na ispitivanju. Radi se o hrvatskom građaninu rođenom 1954. godine. Priveden je u prostorije policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Matuljima kod Opatije“, navodi se u policijskom saopštenju.

Indeks nezvanično saznaje da je muškarac, između ostalog, Milanoviću dobacivao i da je on „udbaški provokator“ i rečenice poput „Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vređati? Udbaški provokatoru“.

Iz krugova bliskih SDP-u se saznaje da su iznenađeni današnjim incidentima u izbornoj jedinici u Matuljima, u kojoj ranije nisu nailazili na slične probleme, kao i da ne isključuju namerno huškanje ljudi i provokacije orkestrirane od strane političkih suparnika, navodi Index.hr.

Portparol Danica Juričić Spasović je za Indeks takođe potvrdila pokušaj nasrtaja na šefa njene stranke.

„Mogu da vam potvrdim informaciju. Navedeni gospodin je duže vreme vikao i dobacivao – pušten je da govori što misli, niko ga nije sprečavao, i televizijska kamera je bila tamo, ali u trenutku kad je počeo da preteruje intervenisalo je obezbeđenje“, rekla je Juričić Spasović.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

Budite prvi sa komentarom na članku "NAPADNUT bivši hrvatski premijer Zoran Milanović: Napadač mu dobacio da je „ŠAKA JADA“"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.