NAPADNUT bivši hrvatski premijer Zoran Milanović: Napadač mu dobacio da je „ŠAKA JADA“

Advertisement

Napadnut

foto: Tanjug/AP

Bivši hrvatski premijer i šef SDP-a Zoran Milanović fizički je danas napadnut u gradiću Matulji, pored Opatije, a napadač mu je dobacio i da je „šaka jada“, javljaju hrvatski mediji.

Okršaj su sprečili pripadnici Milanovićevog obezbeđenja, a napadač je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policijska uprava Primorsko-goranske županije je potvrdila da je jedna osoba privedena.

[adsenseyu5]

„Možemo da potvrdimo da je jedna osoba na ispitivanju. Radi se o hrvatskom građaninu rođenom 1954. godine. Priveden je u prostorije policije zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Matuljima kod Opatije“, navodi se u policijskom saopštenju.

Indeks nezvanično saznaje da je muškarac, između ostalog, Milanoviću dobacivao i da je on „udbaški provokator“ i rečenice poput „Ja sam bio branitelj, ti ćeš mene vređati? Udbaški provokatoru“.

Iz krugova bliskih SDP-u se saznaje da su iznenađeni današnjim incidentima u izbornoj jedinici u Matuljima, u kojoj ranije nisu nailazili na slične probleme, kao i da ne isključuju namerno huškanje ljudi i provokacije orkestrirane od strane političkih suparnika, navodi Index.hr.

[adsenseyu1]

Portparol Danica Juričić Spasović je za Indeks takođe potvrdila pokušaj nasrtaja na šefa njene stranke.

„Mogu da vam potvrdim informaciju. Navedeni gospodin je duže vreme vikao i dobacivao – pušten je da govori što misli, niko ga nije sprečavao, i televizijska kamera je bila tamo, ali u trenutku kad je počeo da preteruje intervenisalo je obezbeđenje“, rekla je Juričić Spasović.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NAPADNUT bivši hrvatski premijer Zoran Milanović: Napadač mu dobacio da je „ŠAKA JADA“"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.