Odbojkaši reprezentacije Srbije sleteli na aerodrom „Ataturk“ u Istanbulu nedugo nakon EKSPLOZIJA!

Advertisement

Ilustracija

foto: Fonet

Muška seniorska reprezentacija Srbije nalazi se na aerodrom „Ataturk“ u Istanbulu na kojem se dogodio teroristički napad. Bezbedni su i nisu izašli iz aviona.

Reprezentacija je na najveći aerodrom u Istanbulu sletela večeras u 22.05h na putu ka Teheranu.

[adsenseyu6]

Seniori Srbije su potpuno bezbedni i još uvek nisu izašli iz aviona kojim su doleteli iz Beograda.

Prema poslednjim informacijama reprezentativcima je saopšteno da su otkazani svi letovi iz Istanbula, pa će prenoćiti u Istanbulu, a put Teherana krenuti u sredu.

„Kompletna reprezentacija je u avionu. Moramo da ostanemo ovde dok se kompletna situacija ne sredi.

Ne znamo kada ćemo nastaviti za Teheran“, rekao je Lukač za RTS i dodao:

„Kada je trebalo ida izađemo iz aviona kapetan nas je vratio. Tada smo saznali o čemu se radi. Sada pratimo sve šta se dešava“.

Tim menadžer reprezentacije podsetio je i na prethodne nedaće tokom ovog puta.

„Zaista imamo problem sa ovim putom. Prvo smo vraćeni sa aerodroma u Beogradu zbog nevremena, sada ovaj problem u Istanbulu. Veoma čudan i težak put. Najvažnije je da su svi članovi ekspedicije dobro i u dobrom raspoloženju“.

Trebalo je da odbojkaši u Teheran odu još u ponedeljak, ali je taj let otkazan zbog nevremena.

[adsenseyu1]

Srbija će u okviru III vikenda I divizije XXVII Svetske lige 2016. igrati u I (i) grupi u Teheranu, od 1. – 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.

Konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković izjavio je Tanjugu da nema podataka o poginulima i ranjenima u napadu na aerodrom Ataturk.

On je rekao i da je avion kompanije „Turkiš ervejs“, koji je poleteo iz Beograda, bezbedno sleteo na aerodrom Ataturk u 23.10 sati po lokalnom vremenu i da se još uvek nalazi na pisti.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net, Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Odbojkaši reprezentacije Srbije sleteli na aerodrom „Ataturk“ u Istanbulu nedugo nakon EKSPLOZIJA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.