Predsednik Nikolić oštro odgovorio Jahjagi: Na našoj teritoriji ne možete da pravite državu! – VIDEO

Advertisement

Intervju

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić učestvovao je na Samitu Brdo – Brioni u Zagrebu, a pored toga što je naučio predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović kako se ljubi “po srpski” tri puta, očitao je lekciju predsednici tzv Republike Kosovo Atifete Jahjagi, kojoj je poručio da nezavisnosti nema bez pristanka Srbije, a kolike su varnice bile na relaciji Priština – Beograd i ovoga puta najbolje dokazuje fotografija na kojoj se predsednik Srbije smeje dok Jahjaga potpisuje dokument!

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je nakon Samita rekao da je skup protekao u dobrom duhu, osim što je bilo varnica između njega i predstavnice Prištine Atifete Jahjage.

http://twitter.com/ViganQorrolli/status/669615521646690304/photo/1

Kako prenose “Večernje novosti” Jahjaga je u svom govoru na plenumu istakla kako je Kosovo najmlađa država u Evropi, na šta je reagovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić:

– Kosovo ne može da bude država bez dogovora sa Srbijom. Na našoj teritoriji ne možete da pravite državu, niti ćete postati članica UN.

(telegraf.rs)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Predsednik Nikolić oštro odgovorio Jahjagi: Na našoj teritoriji ne možete da pravite državu! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.