Radomir POČUČA, dobrovoljac u ukrajinskom ratu, pušten je danas iz Centralnog zatvora

Uhapšen

foto: fb printscreen

Radomir Počuča, dobrovoljac u ukrajinskom ratu pušten je danas iz Centralnog zatvora, potvrđeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Njemu je ukinut pritvor, a prema prvim informacijama, mera koja mu je određena je obavezno prijavljivanje policijskoj stanici.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ranije je potvrdio da je nekadašnji portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije Radomir Počuča priveden.

„Počuča je priveden tužilaštvu i dalje je njegov slučaj u njihovim rukama“, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Bivši TV voditelj uhapšen: POČUČA je bio veoma iscrpljen, jedva prepoznatljiv i vrlo dezorijentisan!

Bivši televizijski voditelj i portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije Radomir Počuča, boravio je jedno vreme na ratištu u Ukrajini i za njim je bila raspisana poternica Višeg suda u Beogradu 27. novembra 2014. zbog izbegavanja da se pojavi na suđenju koje se protiv njega vodi zbog optužbi da je ugrozio sigurnost „Žena u crnom“.

Počuča je pretnje uputio preko Fejsbuka, a putem iste društvene mreže poručivao je i premijeru Aleksandru Vučiću, kada je napisao „da će proći kao Čaušesku“, bivši predsednik Rumunije, koji je streljan.

(Kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Radomir POČUČA, dobrovoljac u ukrajinskom ratu, pušten je danas iz Centralnog zatvora"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.