SEVERINA prijavila bivšeg verenika POLICIJI, 10 dana NIJE ZNALA gde joj je SIN!

Ilustracija

foto: Instagram/severina

Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra.

Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!

[adsenseyu5]

Kako saznajemo, Kebina snajka zatražila je pomoć od Centra za socijalni rad i hrvatske policije jer kralj bakra nije ispoštovao odluku suda. Umesto da vrati sina u sredu, kako je dogovoreno, to je učinio tek u ponedeljak.

Policija u Zagrebu podnela je kaznenu prijavu protiv Popovića jer nije vratio dete skoro dve nedelje. On je nakon toga zapucao na avion i pobegao s Aleksandrom u Beograd. Kad mu je hrvatski MUP pripretio poternicom, Milan je posle dva dana vratio sina na Severininu adresu u Zagrebu i predao ga njenoj majci Ani. Zbog cele te agonije, Popović pokušava da se opere, pa plasira poluistinite informacije – otkriva naš izvor.

Iako je sud doneo odluku da Severina ne mora da viđa Milana oči u oči, on, navodno, insistira da mu samo ona predaje dete. Međutim, pevačica samo pismeno komunicira s njim, a Aleksandra preuzimaju njena majka Ana ili suprug Igor.

[adsenseyu1]

Podsetimo, srpski milijarder je u utorak izjavio da je Severina Kojić nestala jer mesec dana ne dolazi po sina. Ona mu se, navodno, nije javljala na telefon, niti mu je odgovarala na poruke.

– Sve vreme sam obaveštavao majku gde smo i predlagao joj da u svakom trenutku može da dođe kod sina – rekao je Milan Popović za hrvatske medije.

Pozvali smo Severinu i Milana za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Sve gore i gore
TUŽBA TUŽBU STIŽE

Seve i Milan dobili su zajedničko starateljstvo nad detetom,ali Aleksandar živi s majkom. Međutim, biznismen je pokrenuo spor u kojem traži da sin živi s njim i da mu pevačica plaća 3.500 kuna za alimentaciju. Zahtevao je da Severinu nadzire Centar za socijalni rad, od nje i njenog menadžera tražio je 308.000 evra koje je uložio u njenu karijeru. Tužio je i Igora i Dragana Kojića.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Marija Dejanović)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SEVERINA prijavila bivšeg verenika POLICIJI, 10 dana NIJE ZNALA gde joj je SIN!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.