ŠIROKO: Vlasnik jedne hrvatske firme odlučio je da sve RADNIKE odvede na KANARSKA OSTRVA!

Advertisement

Ilustracija

Vlasnik jedne hrvatske firme odlučio je da sve radnike odvede na Kanarska ostrva.

„Uvek sam na Fejsbuku gledao fotografije vlasnika nekih kompanija kako putuju na egzotične lokacije. Želeo sam da odem na ta mesta, ali zbog rada kompanije nisam mogao to da uradim jer ne bi bilo fer prema ostatku tima.

Zato sam odlučio da promenim model. Ili idu svi ili ne ide niko. Kako su zagrebačke vrućine nepodnošljive, a letnji meseci ionako uglavnom neproduktivni, odlučili da čitav tim „preselimo“ na Kanarska ostrva, kaže osnivač Bellabeata Sandro Mur.

Zakupili smo luksuzne vile s bazenima, a svaki član tima može na Kanarima da provede koliko god vremena želi. Radno vreme je fleksibilno i svaki radnik može da odredi kada, koliko i kako će da radi“, objašnjava osnivač Bellabeata Sandro Mur.

[adsenseyu1][adsenseyu1]

Mur je otkrio i razloge zašto se odlučio na ovaj potez.

„Shvatili smo da su najproduktivniji model rada „hackatoni“ gde se ljudima pruža mogućnost da izaberu određenu problematiku i pokušaju da pronađu rešenje, a isti model rada primenićemo i na Kanarima gde ljudi sami mogu da izaberu na čemu žele da rade“.

Na Kanarima za radnike su organizovali i škole surfovanja i kajtsurfinga kako bi uz rad uveli što aktivniji način života.

Mur kaže da će ako ovaj kanarski eksperiment da dobre rezultate, sličan projekt organizovati i tokom zime.

(Skandalozno.rs, Izvor: Index.hr, foto-ilustracija: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "ŠIROKO: Vlasnik jedne hrvatske firme odlučio je da sve RADNIKE odvede na KANARSKA OSTRVA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.