Slovenija: Nepoznati napadač UPUCAO dva policajca i lekara!

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay

U slovenačkoj Izoli došlo je do pucnjave ispred bolnice. Nepoznati napadač je upucao dva policajca i lekara, prenosi “Delo”.

Prema prvim informacijama, napadač je ubijen u razmeni vatre, a policajac je preminuo od posledica ranjavanja. Urolog se nalazi u kritičnom stanju, kao i ranjeni policajac. Direktor bolnice Radivoj Nardin je izjavio da su tri osobe u teškom stanju i da im život visi o koncu u operacijskoj sali.

Jedan svedok je za Primorske novice izjavio da je sa sinom izlazio iz bolnice kada je ugledao strašan prizor. Na zemlji je ležao teško povređeni policajac, a nekoliko metara dalje bilo je vozilo s nekoliko rupa od metaka, u kom je nepomično sedeo muškarac.

Prema informacijama RTV Slovenije, u vozilu je bio napadač i njega je policija navodno ubila. U međuvremenu je stigla i zasad nepotvrđena informacija da je jedan povređeni policajac podlegao povredama.

Navodno, napadač je prvo zapucao u čekaonici na očnom odeljenju bolnice, a na meti mu se navodno našao urolog. U čekaonici je nastala panika, a napadač je pokušao da pobegne.

Policija ga je ubila nakon što je seo za upravljač.

U bolnici je proglašeno vanredno stanje, svi zaposleni zatvorili su se u zgradu zajedno s pacijentima. U toku je uviđaj, nakon kojega će biti poznato više informacija.

“Delo” neslužbeno saznaje kako je napadač stariji čovek iz okoline Kopra, koji je poznat po tome da je već dva puta opljačkao banku Slovenske pošte.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Slovenija: Nepoznati napadač UPUCAO dva policajca i lekara!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.