U Skupštini Crne Gore poslanici fizički NAPALI Mila Đukanovića! – VIDEO

Sukob

foto: You Tube printscreen

U crnogorskoj skupštinskoj sali umalo je došlo do tuče premijera Mila Đukanovića i poslanika Demokratskog fronta Branka Radulovića i Janka Vučinića koji su najpre vređali i psovali premijera, a zatim i nasrnuli na njega.

Tuču su sprečili poslanici i skupštinsko obezbeđenje. Sednica Skupštine Crne Gore samo što je počela je i završena pošto su poslanici Demokratskog fronta izlazak premijera Mila Đukanovića za govornicu dočekali skandiranjem „Milo, lopove“ iz svojih poslaničkih klupa.

[adsenseyu1]

Đukanović im je na to odgovorio „Bravo, kreteni„. Nakon toga proglašena je pauza, ali je Radulović sa mesta potpredsednika Skupštine nebiranim rečima vređao premijera.

Radulović je naginjao ka premijeru koji je bio dva metra od njega, a Đukanović mu je poručio „dođi, dođi“. Radulović je uzvratio „ćuti idiote jedan“ i ponovio uvredljive reči.

Nastalo je komešanje, nakon čega je i Janko Vučinić krenuo ka Đukanoviću vređajući ga. Đukanović ga je pozivao „ajde dođi„. Fizički sukob sprečile su njihove kolege iz DPS-a i DF-a.

[adsenseyu1]

Sve je trajalo nekoliko minuta. Atmosferu je pokušao da smiri Krivokapić, ali je Vučinić nasrnuo i na njega.

Premijer je napustio zgradu Skupštine, dok je većina poslanika u skupštinskim klubovima.

(Vijesti)

Budite prvi sa komentarom na članku "U Skupštini Crne Gore poslanici fizički NAPALI Mila Đukanovića! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.