Verovali ili ne: NOVAK ĐOKOVIĆ ulazi u RIJALITI!

Advertisement

Ilustracija

foto: AP/Tanjug

Posle dominacije u svetskom tenisu, Novaku Đokoviću je stigla ponuda da snimi serijal o svom životu van terena i na radost mnogih obožavaoca Nole je to prihvatio.

Sledeće godine Noletova teniska sezona biće malo „napetija“ jer će pored obaveza u belom sportu imati još jedan zadatak – rijaliti!

Kamere će svakodnevno pratiti aktivnosti srpskog tenisera, a serijal će se zvati jednostavno – „Novak„!

[adsenseyu5]

I sam Đoković je za strane medije opisao o kakvom će formatu biti reči.

„Strast, istrajnost, posvećenost i samosvest su ključni elementi šampiona, ali to je nemoguće da se ostvari ako pored sebe nemaš jaku podršku“, objasnio je Đoković i potom dodao.

„Ja sam srećan čovek jer imam podršku porodice i tima koji radi sa mnom. Zatim, tu su fanovi koji na svakom meču zajendo sa mnom pate i raduju se. Oni su prisutni u svakom segmentu mog života i zato sam odlučio da sa njima podelim i deo mog života van terena. Takođe želim da ih uputim u vrednosti koje posedujem, uverenjima i navikama. Takođe, želim da upoznam sve te neverovatne ljude koji su uvek uz mene“, istakao je Novak.

[adsenseyu1]

Serijal „Novak“ planiran je da se emituje u Americi, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Japanu i Australiji. Srbija se ne nalazi na listi zemalja koje će gledati rijaliti, tako da će obožavaoci iz Noletove rodne zemlje ostati uskraćeni za dešavanja van terena najboljeg srpskog tenisera.

foto: Printskrinfoto: Printskrin

Budite prvi sa komentarom na članku "Verovali ili ne: NOVAK ĐOKOVIĆ ulazi u RIJALITI!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.