Vojislav ŠEŠELJ: Oduševljen sam svojim DVOJNIKOM sa društvenih mreža, DUHOVITIJI je od mene!

Advertisement

Presuda

foto: Fejsbuk SRS

Lider radikala oduševljen tvitovima s profila čoveka koji se na društvenoj mreži predstavlja njegovim imenom i fotografijom.

Vojislav Šešelj, lider SRS, zapratio je sam sebe na Tviteru. Naime, izvesna osoba koja je na ovoj društvenoj mreži otvorila nalog pod imenom i prezimenom Vojislav Šešelj, sa slikom lidera SRS, i navodno tvituje u ime šefa radikala, toliko se dopala „pravom“ lideru SRS da ga je zapratio.

Razlog – mnogo je duhovit.

[adsenseyu5]

– Imam samo jedan nalog na Tviteru. Međutim, ima jedan što se predstavlja kao ja – Vojislav Šešelj – i na nalogu mu je moja slika. Međutim, meni je na profilu kratak opis napisan ćirilicom, a njemu latinicom – objašnjava za početak lider SRS razliku između „pravog“ i „lažnog“ Šešelja i dodaje:

– Kad sam video šta piše, morao sam da ga zapratim. Mnogo je duhovit. Moram da priznam da je često duhovitiji od mene.

Ne štedi nikoga... Lažni Šešelj
foto: Tviter

A čime je to „lažni“ Šešelj kupio „pravog“? Sudeći po tvitovima – čestim vicevima na račun Nataše Kandić, predsednice Fonda za humanitarno pravo, kao i zafrkavanjem Hrvata, pre svega Zorana Milanovića.

[adsenseyu1]

Opšte je poznato da ustaše ne jedu kikiriki jer mora da se jede sa tri prsta“, jedan je od tvitova Šešeljevog klona, kao i:

Žali bože pudera i krema, ružna, pomoći joj nema.“ (Napisano pored slike Nataše Kandić.)

Šešelj nam se pohvalio i da je praktično završio novu knjigu, koja je, kaže, naučni rad – „U Srebrenici nije bilo genocida“.

– Knjiga ima oko 1.000 strana. To je naučni rad. Napisao sam je, ima još nešto malo da se sredi – kaže Šešelj.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Vojislav ŠEŠELJ: Oduševljen sam svojim DVOJNIKOM sa društvenih mreža, DUHOVITIJI je od mene!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.