Anđelini DŽOLI, koja ima samo 36 kilograma, predstoji pravi porodični PAKAO

Advertisement

Anoreksija ili ne?

foto: Tanjug/AP

Ono što je počelo kao samo još jedan trač o Anđelini Džoli, postaje najveća holivudska priča u poslednjih 10 godina – i njen razvod od Breda Pita je skoro izvestan.

To znači da slavnu glumicu kojoj je zdravlje ozbiljno ugroženo zbog anoreksije, čeka najteža borba u životu i dugi iscrpljujući sudski proces kojim će se utvrditi da li će njoj ili Bredu, pripasti starateljstvo nad njihovo šestoro dece!

[adsenseyu1]

Glasine o razvodu su se pojavile pre nekoliko meseci i dok jedni tvrde da je Pitu dosadilo da preklinje Anđelinu da se leči od anoreksije, što ona tvrdoglavo odbija, iako je spala na samo 36 kilograma, drugi navode da je krivac za razvod, u stvari, Bred, koji je, kako se priča Anđelinu prevario sa glumicom Merion Kotiljar.

Plaše se za njen život: ANĐELINA DŽOLI spala na samo 36 KILOGRAMA!

Međutim, jedno je sigurno – kap koja je kod Breda prelila čašu je bila odluka Džolijeve koja je prihvatila da od jeseni bude vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Londonu. Po rečima njegovih prijatelja, na taj način je Anđelina prekršila sporazum, po kojem njih dvoje nikada ne rade u isto vreme, kako bi jedno od njih uvek bilo sa decom.

Takođe, kako se spekuliše, ovo je samo nastavak tihog rata koji u kući Džoli-Pit traje već godinama, jer Pit je uradio sve što je u njegovoj moći da supruzi pomogne u njenoj karijeri, zbog čega je žrtvovao brojne unosne poslovne ponude koje je dobijao.

[adsenseyu1]

Sada mu je prekipelo, i Pit želi da se vrati svom poslu i da izađe iz Anđelinine senke. Sa druge strane, i ljubomora Džolijeve samo doliva ulje na vatru, jer ona ne voli da Bred snima filmove sa atraktivnim partnerkama jer je opsednuta idejom o njegovoj prevari…

Uz konstantne svađe zbog njenog zdravstvenog stanja, nove Anđelinine poslovne obaveze će samo produbiti jaz između njih.

Bred Pit preklinje Anđelinu da se LEČI: Molim te, ne mogu da živim bez tebe!

A ako razvod postane neizbežan, počeće mučna bitka oko starateljstva, u kojoj teško da će iko biti zadovoljan ishodom. Uostalom, poznato je koliko su Bred i Anđelina privrženi svojoj deci i koliko im je porodica važna.

Da podsetimo, njih dvoje imaju troje biloške dece Šajlo, Vivijen i Noksa, i troje usvojene dece Medoksa, Paksa Tijena i Zaharu…

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Anđelini DŽOLI, koja ima samo 36 kilograma, predstoji pravi porodični PAKAO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.