Boris BEKER: Novak ĐOKOVIĆ mora da pronađe novog trenera!

Uslov

foto: Reuters

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je posle eliminacije Srbina u četvrtfinalu Rolan Garosa da on mora da pronađe novog trenera!

Ðoković je izgubio od mladog Austrijanca Dominika Tima, treći set sa “nulom” i ne samo da se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

Novak Đoković će morati da donese konačnu odluku. Počeo je da radi sa Andreom Agasijem – novim super-trenerom. Međutim, Agasi nije bio tu druge nedelje kada je bio najpotrebniji Novaku – rekao je Nemac.

foto: Tanjug/AP

Novak je posle meča zamolio novinare da ne okrivljuju Andrea Agasija.

Pročitajte još i ovo:

Novak ĐOKOVIĆ nokautiran na Rolan Garosu – VIDEO

– Novak mora da pronađe novog trenera za turnire. Priča se da je bilo razgovora sa nekim trenerima koji će ga podržati. Ali ovo mora da se desi što pre, a ne tokom Vimbldona jer Đoković mora što bolje da iskoristi naredne tri ili četiri nedelje – poručio je Beker, i osvrnuo se na meč Tima i Novaka.

– Mislim da je u sredini drugog seta Novak shvatio da njegova defanzivno-pasivna igra ne može da ga dovede do pobede. Mora da promeni taktiku i da igra ofanzivnije. Tim je tokom ovog meča bio kao bokser koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao.

Mislim da je to slomilo Novakovu igru i da zbog toga u trećem setu nije uspeo da preokrene meč u svoju korist.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Boris BEKER: Novak ĐOKOVIĆ mora da pronađe novog trenera!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.