Britanski mediji PONOVO napali Novaka, tvrde da ĐOKOVIĆ ima ljubavnu aferu

Porodica

foto: Facebook/djokovic.official/

Dok se Vimbldon zahuktava, „Dejli mejl“ i „San“ uveliko pišu o navodnoj vezi Loren von der Pul, poznatoj kuvarici, i Novaka Đokovića.

Sa jasnom namerom i nivou spekulacija pokušava da se uzdrma brak svetskog teniskog asa i Jelene Đoković i da se naš sportista poremeti upravo u trenutku kada se sprema za važne sportske okršaje. Međutim, takvi pokušaji su uzaludni, jer je istina suprotna od zaključaka pomenutih medija.

„Dejli mejl“ piše da su se Loren i Novak upoznali 2012. kada mu je ona podelila nekoliko saveta o dijeti. Ističe se i da ona često na Instagramu objavljuje njihove zajedničke slike. To često je „tri puta“, koliko se Đoković ukupno našao na njenom profilu.

Prva slika datira iz 2012. kada su se njih dvoje prvi put sreli, tu je i slika iz 2015. snimljena tokom turnira u Majamiju. Loren koja je bila zadužena i za jelovnik na dodeli Oskara i Gremi muzičkih nagrada, treći put se našla u Novakom društvu 2012. na „Hopman Cup Ball“ u Njujorku. Kakvi dokazi!

https://www.instagram.com/p/BUcdu1-lX_a/?taken-by=queenofgreen

„Dejli mejl“ piše i da je kontaktirao i Novaka i Loren za komentar, ali da se njih dvoje ovaj put nisu oglašavali. Zanimljivo je da pored toga navodi i njenu raniju izjavu za „San“ kada je ona izričito naglasila da sa Novakom nije ništa više od prijatelja.

To, ipak, ne sprečava britanski list da traži aferu tamo gde joj nije mesto. Pa ni da podseća na skorašnju izjavu Džona Mekinroa koji je „stručno“ poredio navodne Đokovićeve probleme u braku sa nekadašnjom bračnom krizom Tajgera Vudsa?!

Novak ĐOKOVIĆ razočaran: Krivo mi je što GULBIS tako misli o meni

Negde bi trebalo da svi oni imaju na umu i slike koje Jelena Đoković objavljuje ovih dana, a na kojim se jasno vidi sa koliko ljubavi podržava Novaka. I da, te slike su iz jula 2017.!

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs)

1 komentar na "Britanski mediji PONOVO napali Novaka, tvrde da ĐOKOVIĆ ima ljubavnu aferu"

  1. nole.samo.napred.nek.pisu.ti.si.najcii’u_svemu_to_njih_muci

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.