Britanski mediji PONOVO napali Novaka, tvrde da ĐOKOVIĆ ima ljubavnu aferu

Advertisement

Porodica

foto: Facebook/djokovic.official/

Dok se Vimbldon zahuktava, „Dejli mejl“ i „San“ uveliko pišu o navodnoj vezi Loren von der Pul, poznatoj kuvarici, i Novaka Đokovića.

Sa jasnom namerom i nivou spekulacija pokušava da se uzdrma brak svetskog teniskog asa i Jelene Đoković i da se naš sportista poremeti upravo u trenutku kada se sprema za važne sportske okršaje. Međutim, takvi pokušaji su uzaludni, jer je istina suprotna od zaključaka pomenutih medija.

„Dejli mejl“ piše da su se Loren i Novak upoznali 2012. kada mu je ona podelila nekoliko saveta o dijeti. Ističe se i da ona često na Instagramu objavljuje njihove zajedničke slike. To često je „tri puta“, koliko se Đoković ukupno našao na njenom profilu.

[adsenseyu5]

Prva slika datira iz 2012. kada su se njih dvoje prvi put sreli, tu je i slika iz 2015. snimljena tokom turnira u Majamiju. Loren koja je bila zadužena i za jelovnik na dodeli Oskara i Gremi muzičkih nagrada, treći put se našla u Novakom društvu 2012. na „Hopman Cup Ball“ u Njujorku. Kakvi dokazi!

https://www.instagram.com/p/BUcdu1-lX_a/?taken-by=queenofgreen

„Dejli mejl“ piše i da je kontaktirao i Novaka i Loren za komentar, ali da se njih dvoje ovaj put nisu oglašavali. Zanimljivo je da pored toga navodi i njenu raniju izjavu za „San“ kada je ona izričito naglasila da sa Novakom nije ništa više od prijatelja.

[adsenseyu1]

To, ipak, ne sprečava britanski list da traži aferu tamo gde joj nije mesto. Pa ni da podseća na skorašnju izjavu Džona Mekinroa koji je „stručno“ poredio navodne Đokovićeve probleme u braku sa nekadašnjom bračnom krizom Tajgera Vudsa?!

Novak ĐOKOVIĆ razočaran: Krivo mi je što GULBIS tako misli o meni

Negde bi trebalo da svi oni imaju na umu i slike koje Jelena Đoković objavljuje ovih dana, a na kojim se jasno vidi sa koliko ljubavi podržava Novaka. I da, te slike su iz jula 2017.!

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs)

[adsenseyu2]

1 komentar na "Britanski mediji PONOVO napali Novaka, tvrde da ĐOKOVIĆ ima ljubavnu aferu"

  1. nole.samo.napred.nek.pisu.ti.si.najcii’u_svemu_to_njih_muci

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.