ČILIĆEV otac otkrio razlog teškog PORAZA: Marin nam je još JUČE javio šta će biti!

Advertisement

Povreda

foto: Tanjug/AP

Hrvatski teniser Marin Čilić glatko je poražen u finalu Vimbldona od Rodžera Federera sa 3:0, po setovima 6:3, 6:1, 6:4.

Tokom meča Čilić je zaplakao, ali i u dva navrata tražio medicinsku pomoć.

Marinov otac Zdenko Čilić nije prisustvovao finalu jer je pripremao veliko slavlje u Međugorju. Slavlje je propalo, ali otac Čilić nije razočaran.

[adsenseyu5]

„Srećan sam. Finale je velika stvar, ali malo sam nezadovoljan što je Marin na kraju pukao. Najviše mi je žao zbog njega, ali žao mi je i zbog svih njegovih fanova koji su očekivali da će Marin dati sve od sebe. Dao je on sve od sebe, u to uopšte ne sumnjam, ali nije išlo“, rekao je Zdenko Čilić.

Čilić je u jednom trenutku pozvao pomoć zbog žuljeva na stopalu, ali otac kaže da nije samo ta povreda naterala Marina da pusti suzu.

„Juče nam je javio da je imao probleme sa žuljevima, da će to rešiti i da će biti dobro. No, čini mi se da nisu samo žuljevi, nego još neka povreda.“

[adsenseyu1]

Čilić senior tvrdi kako Marin nije imao problema sa psihom, kako tvrdi deo medija.

„On je non-stop govorio da nema problema sa psihom, ali sam znao da to nije jednostavno prebroditi. Mislim da taj problem sa psihom nije bio rezultat loše igre, nego je to bila povreda pre svega.

Ali teško je to bilo izbaciti iz glave“, rekao je Zdenko Čilić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "ČILIĆEV otac otkrio razlog teškog PORAZA: Marin nam je još JUČE javio šta će biti!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.