Darko Miličić: U Engleskoj smo dočekani kao najgora stoka

Intervju

PrintScreen: Crvena zvezda TV

Bivši NBA as otkriva kako se proveo u Londonu posle utakmice između Arsenala i Zvezde (0:0).

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić ogorčen je načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama.

Bez obzira na nedomaćinski prijem, Miličić kaže da je uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

– Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda – kazao je Miličić za Kurir.

Miličić se osvrnuo na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

– Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli – u dahu je rekao Miličić i nastavio:

– U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

Darko Miličić otkriva kako je poveo navijanje u kopu Zvezdinih navijača:

– Što se toga tiče, u dogovoru sa mojom bratijom pokušao sam prenesem malo energije. Jedan deo navijača i tribine bio je malo tiši, verovatno umorni od puta, pa sam na taj način hteo da pomognem.

Darko Miličić osvrnuo se i na negativno pisanje hrvatskih medija o njemu:

– Stvarno ne znam zašto sam im i dalje toliko interesantan. Čemu tolika mržnja? Mogu da im donesem svoje stablo, da vide ko su moji preci. Oni ne mogu da budu ono što jesu, a ja se ponosim onim ko sam. Srbin i četnik! Živelo naše sveto Kosovo! Nikog ne mrzimo, ali svoje ne damo.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Darko Miličić: U Engleskoj smo dočekani kao najgora stoka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.