Jelisaveta TEODOSIĆ postavila uslov: OVE SCENE neću da snimam sa Vukom Kostićem!

Advertisement

glumica

foto: Printscreen/instagram

Jelisaveta Teodosić pristala je da glumi u drugoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca“, ali pod uslovom da nema seks-scene s bivšim dečkom Vukom Kostićem.

Glumica, koja se 25. juna udala za košarkaša Miloša Teodosića, ponovo će se pojaviti u ulozi prostitutke Tijane, ali kako saznajemo, eksplicitnih kadrova ovog puta neće biti.

– Jelisaveta ništa ne prepušta slučaju. Ona je u prvoj sezoni uzburkala javnost kad je s kolegom Peđom Bjelcem dočarala erotske trenutke i to je odlično prošlo kod publike. Ni u prvom delu s Vukom nije imala scene vođenja ljubavi, ali se jeste pred njim pojavljivala u vešu. Iako su se neki ponadali da će njih dvoje u nastavku biti bliski, od toga nema ništa – priča naš izvor blizak glumici.

[adsenseyu5]

– Ona je odmah rekla da ne želi nikakve intimne kadrove s bivšim dečkom. Naravno, sa ekipom serije lako je postigla dogovor. Kako sam čuo, ona se u drugoj sezoni neće često pojavljivati, već pred kraj, ali je u trećoj sezoni očekuje veća minutaža u seriji – završava naš dobro obavešteni izvor.

Inače, gospođa Teodosić je pomerila granice erotike na TV ekranu. Ona se ulogom Tijane u „Ubicama mog oca“ upisala na listu glumica koje su verodostojno odglumile erotske scene. Jelisaveta je, podsetimo, u krevetu jednog hotela gola dočekala ministra Nikolu, koga glumi Peđa Bjelac.

HIT! Pogledajte kako Miloš TEODOSIĆ i Marko PANTELIĆ pevaju pesmu „Poslednji boem“ Šekija Turkovića – VIDEO

Ta scena je toliko eksplicitna i realna da se o njoj priča i sad kad je prva sezona završena, a glumičina replika „Jače, jače“ neće biti zaboravljena.

foto: Privatna arhiva

Jelisaveta i Miloš i dalje uživaju na medenom mesecu u Meksiku. Sve do danas skoro je bilo nemoguće videti kako se mladenci provode. Fotografiju s medenog meseca objavio je njihov prijatelj, koji je Tea i Jelisavetu uslikao kako se vraćaju s plaže.

Glumica je spremno pozirala, dok je Miloš pognute glave, izgleda, hteo da izbegne ovo fotografisanje.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Ljiljana Stanišić)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jelisaveta TEODOSIĆ postavila uslov: OVE SCENE neću da snimam sa Vukom Kostićem!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.