Kako je Ringo Star šokirao svet izjavom da je Pol Makartni poginuo još 1966. godine!

Misterija

Mit o smrti Pola Makartnija, bivšeg člana grupe Bitls, počeo je još 1969. godine, a sumnja se da je on poginuo 1966. godine.

Navodno, Makartni je u sredu, 9. novembra 1966. godine izleteo sa probe, ušao u svoj auto i poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Zataškali smrt kolege

Da ne bi emotivno uznemirili publiku i obožavaoce, članovi benda su navodno napravili dogovor i angažovali dublera po imenu Vilijam (Bili) Šers Kembel, koji je zauzeo Polovo mesto. Na osnovu različitih činjenica i istraživanja zaključeno je da se ovo nikada nije desilo, jer je između 6. i 19. novembra 1966. Makartni sa devojkom Džejn Ašer otišao na putovanje kroz Francusku i Keniju.

Bivši bubnjar Bitlsa, Ringo Star, je dao izjavu za Holivud Inkvajr, gde je priznao da su glasine koje traju već 45 godina ipak tačne, preneo je WorldNewsDailyReport:

[adsenseyu1]

„Kada je Pol umro, svi smo bili u panici! Nismo znali šta da radimo, a Brajan Epštajn, menadžer benda, predložio je da zaposlimo Bilija Šersa kao trenutnu zamenu. To je trebalo da traje nedelju ili dve, ali vreme je prolazilo, a niko nije primetio, pa smo odlučili da nastavimo i ne kažemo nikome. Ispostavilo se da je Bili odličan muzičar i da su njegova izvođenja čak bolja od Polovih. Jedini problem je bio u tome što se on i Džon uopšte nisu slagali!“, tvrdi Ringo.

Iako su želeli da svetu saopšte istinu, plašili su se reakcije javnosti i odlučili su da to ipak zadrže za sebe. Ringo je izjavu dao zato što se plašio da će tu činjenicu poneti sa sobom u grob, znajući da ima 74 godine.

[adsenseyu1]

Istina o Polovoj smrti

Holivud Inkvajr zapravo ne postoji, a Ringo Star nije pristao na ekskluzivni intervju. WorldNewsDailyReport je satirični internet portal koji služi samo za zabavu. Pol Makartni je živ i zdrav, iako trenutno nema uzoraka DNK, da bi se ova teorija dokazala. Postoji mnogo razloga zašto bi ovakva laž bila neizvodljiva, piše Miror.

Tragičan udes

7. januara 1967. godine, automobil marke mini kuper u vlasništvu Pola Makartnija, zapravo je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u blizini Londona, na osnovu čega su glasine i započele. Za volanom tog automobila bio je student Muhamed Hadij, a Pol nije uopšte bio prisutan.

(kurir)

1 komentar na "Kako je Ringo Star šokirao svet izjavom da je Pol Makartni poginuo još 1966. godine!"

  1. Slobodan Veljkovic | 3. marta 2015. u 04:46 | Odgovori

    Šokirao vas mlađe. Mi smo o tome slušali i čitali još 60tih!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.