Košarkašica Milica Dabović ulazi u rijaliti „Maldivi“?!

Advertisement

Ulazi u "Maldive"?

Košarkašica Milica Dabović, u ponedeljak navodno ulazi u “Maldive“, gde će imati poseban tretman, kao princeza.

Kapitenka reprezentacije će navodno za nedelju dana provedenih u rijalitiju dobiti honorar od 10.000 evra. Kako “Alo!” piše, Milica će biti izdvojena od drugih takmičara, jer će dobiti svoj apartman u luksuznoj vili.

– Milica dugo nije pristajala da pregovara o ulasku, ali kada su je uverili da će biti maltene izdvojena od dela ekipe koji se već nalazi unutra, dogovor je postignut. Osim toga što je dobila najveći honorar ikada dat nekom od učesnika, za nju se sprema i poseban apartman – priča izvor blizak produkciji i dodaje:

[adsenseyu1]

– Samim tim, Milica će uživati u još većem luksuzu, na raspolaganju će imati sluge i spavaće u svom delu luksuzne vile. Ovo može da bude mač sa dve oštrice jer će takav tretman ubrzo izazvati ljubomoru ostalih ukućanki, naročito što će u svoje odaje moći da se povuče kada god poželi.

Za nju će važiti i posebna pravila, koja će joj davati više slobode nego ostalim ukućanima, sa kojima će se družiti tokom dana i na žurkama – naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

 

Košarkašica tvrdi da je dezinformacija da ona ulazi u “Maldive”.

Međutim, s obzirom da svi takmičari potpisuju ugovor u kome postoji stavka koja im brani da pričaju o ulasku u rijaliti, nama preostaje samo da sačekamo ponedeljak i vidimo da li će se Milica pojaviti.

(alo)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Košarkašica Milica Dabović ulazi u rijaliti „Maldivi“?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.