Mats VILANDER: Znam da me čitava SRBIJA neće voleti zbog ovog! – VIDEO

Prognoza

foto: youtube/printscreen/Farmao Farminjo

Možete samo jednom pogađate koga Mats Vilander favorizuje pred finale Ju-Es Opena.

Trenutan odgovor je Sten Vavrinka, jer za Šveđanina opcija “pobeda Novaka Đokovića” ne postoji “na mapi” u prognozama mečeva u kojima igra Srbin.

Šveđanin, bivši Grend slem šampion, otišao je korak dalje u demostraciji omalovažavanja najboljeg tenisera na svetu, što mu je, skoro pa se može primetiti, postalo duševna hrana.

U razgovoru sa Barbarom Šet, u emisiji “Gem, set, mats”, Vilander je najpre prokomentarisao Đokovićevu izjavu koju je dao upravo njemu, a onda i dao svoj sud o tome ko će biti novi šampion Njujorka.

– Sten i Novak su igrali fenomenalne mečeve u prošlosti i nisam sto posto siguran kako se Novak sada oseća. Rekao je da ima još mesta za napredak. Pa ako ćeš da igraš protiv Vavrinke koji je odigrao dva sjajna meča, moraš da preko noći napreduješ, jer Vavrinka igra sjajno. Mislim da će Vavrinka dobiti u četiri ili pet setova.

Znam da me čitava Srbija neće voleti zbog ovog što govorim, ali to je samo ono što ja mislim – rekao je Vilander uz osmeh najvećeg zadovoljstva.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

 • Jazon D. Mils

  Mats ili germanski džukac…ne voli SRBINA…Nek pukne od muke kad Nole pobedi njegove hormonizovane i nabildane…Pobedio bi Nole i Sten-a (i ako je Poljak!) da žuljevi nisu učinili svoje…jad i beda Mats…

 • Sasa Cetkovic

  Bas se nalupao ta neznalica Mats

  • alex

   ko matsa jos slusa.svi znaju da lupeta