NALOŽENA OBDUKCIJA: Sumnjiva smrt EKREMA JEVRIĆA?!

Advertisement

Preminuo

Ekrem Jevrić preminuo je u 56. godini u Njujorku, a porodica je planirala sahranu u subotu, 5. marta, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.

U Ali-pašinoj džamiji u Njujorku na hiljade ljudi izrazilo saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Jankersu.

Podsetimo, Ekrem je pre nekoliko meseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza. Ipak, kako je tada rekao, osećao se dobro i verovao je da će se što pre oporaviti.

U petak, oko pet sati, krenuo je na posao, a prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu. Međutim, kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

„U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da verujem da smo ostali bez Ekrema“, kazala nam je kroz plač njegova supruga Igbala.

Porodica Jevrić je planirala sahranu u subotu, 5.mart, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića.

Sahrana će se održati u nedelju.

(Kurir, Fokuspress)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "NALOŽENA OBDUKCIJA: Sumnjiva smrt EKREMA JEVRIĆA?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.