Oglasio se Sergej Trifunović povodom natpisa da se snima nastavak filma „Kad porastem biću kengur“ – VIDEO

Napadnut

Sergej Trifunović – foto: Fejsbuk

Kultna komedija „Kad porastem biću kengur“ iz 2004. godine u režiji Radivoja Andrića mogla bi sledeće godine dobiti svoj nastavak i ponovo okupiti istu, sjajnu ekipu glumaca kao i u prvom delu, prenose domaći mediji.

Vest o navodnom nastavku filma obradovala je sve fanove koji su uživali gledajući omiljene junake Kengura, Bracu, Iris, Sumpora, Živca i mnoge druge, a šta će se događati sa njima četrnaest godina kasnije, za sada nije poznato.

Iako je još sve na nivou ideje, jedan od glavnih aktera Sergej Trifunović, koji je glumio Bracu sa Voždovca, oglasio se povodom toga na Tviteru i napisao sledeće:

Printskrin: Twitter/WhistlerDick

Upravo ovaj Sergejev komentar su mnogi povezali sa filmom i naveli da je samo parafrazirao deo kada sa Marijom Karan dolazi da gleda predstavu, ali…

– Kako u pola osam? Pa u novinama piše u sedam…

– Ti onda gledaj film u novinama.

Podsetimo, u filmu „Kad porastem biću kengur“ glumili su Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović, Gordan Kičić, Marija Karan, Olga Odanović i drugi.


(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Oglasio se Sergej Trifunović povodom natpisa da se snima nastavak filma „Kad porastem biću kengur“ – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.