Par dana kasnije, više nije bila živa: Ovo je POSLEDNJI snimak Merilin Monro – VIDEO

Advertisement

Poslednji snimak

foto: Printscreen

Poslednji snimak Merilin Monro urađen je samo nekoliko dana pre njene smrti. Bio je potpuno privatan, a javnosti je postao poznat sasvim slučajno.

Ovo je poslednji poznati snimak Merilin Monro. Nastao je krajem jula 1962. i na njemu se glumica vidi na plaži kako pozira fotografu Džordžu Borisu. Načinili su ga prolaznici koji su prisustvovali fotografisanju.

[adsenseyu5]

Džordž je posle ispričao da se videlo da glumicunešto muči„. Raspoloženje joj je variralo od histeričnog smejanja do bezrazložnih suza. Bila je rasejana i nije obraćala pažnju na ono što su joj govorili.

Merilin Monro pronađena je mrtva u svom stanu u ranim jutarnjim časovima od strane njenog psihijatra, Ralfa Grinsona. Njena kućna pomoćnica Eunis Marej osetila je da nešto nije u redu. Videla je svetlo ispod vrata, ali nije mogla da uđe u sobu.

Vest o smrti postala je naslovna strana svih tadašnjih novina. Stopa samoubistava u Los Anđelesu se duplirala nakon glumičine smrti, a novine su svakodnevno primale na desetine poziva i pisama sa zahtevima čitalaca da saznaju šta se desilo poznatoj glumici i pevačici, piše portal The vintage news.

[adsenseyu1]

– Smrt Merilin Monro strašna je lekcija svima onima koji žele da uđu u privatnost zvezda i čeprkaju po njihovim životima – istakao je tih dana francuski umetnik Žan Kokto.

Na sahrani najslavnije plavuše onog doba prisustvovali su samo njeni najbliži dok su stotine radoznalih posmatrača bili okupljeni oko groblja.

Sledeću listu svaka ŽENA treba da pročita: Muškarce ZAVODE sasvim obične, prirodne i spontane stvari

Ovolika glumičina popularnost koja i danas traje usko je vezana sa slikom o njoj koja je plasirana u javnost. Merilin je, sa jedne strane, bila seks simbol, modna ikona i jedna od najpoznatijih zvezda starog Holivuda.

Sa druge strane , bila je poznata po burnom privatnom životu, tragičnom detinjstvu i ekscesnom ponašanju. O njoj su pisali i novinari i feministi. Jedni su je smatrali žrtvom studija koji su joj upropastili život.

Drugi borcem za neku vrstu slobode koja na kraju nije imala snage da izdrži pritisak i očekivanja javnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu3]

Budite prvi sa komentarom na članku "Par dana kasnije, više nije bila živa: Ovo je POSLEDNJI snimak Merilin Monro – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.