Pogledajte kako danas izgledaju glumci iz omiljenog filma „Lajanje na zvezde“!

Pogledajte video

Vanvremenski, pun vedrine i duha, film „Lajanje na zvezde“ svakako ostaje u amanet i budućim generacijama.

Evo kako danas izgledaju Filozof, Tupa, Milena, Danica i profesor Stević, uz čije anegdote je odraslo nekoliko generacija u Srbiji.

Nataša Tapušković (Šolak)

Nataša Tapušković (Šolak)

Nataša Tapušković (Šolak), Foto: PrintScreen YouTube

Ova srpska glumica rođena je u Kruševcu 1975. godine, a gledajući fotografije, nikada ne biste rekli da je prva nastala pre 17 godina. Uloga Danice u filmu „Lajanje na zvezde“ ju je proslavila, a nakon toga ste mogli da je vidite u Kusturičinom filmu „Život je čudo“ kao i u filmu „Šišanje“.

Dragan Mićanović

Lajanje na Zvezde

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/Kostadin Kamenov

Jedan od najšarmantnijih domaćih glumaca Dragan Mićanović rođen je 1970. u Loznici. Sa glumicom Anom Sofrenović ima dve ćerke, od kojih je jedna rođena iste godine kad je i snimljen film „Lajanje na zvezde“. Ovaj višestruko nagrađivani glumac i dalje ume da nosi dečački fazon, pa mu na prvi pogled ne biste ni dali 45 godina.

Dragan Jovanović

Lajanje na Zvezde

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/Goran Srdanov

Ako bilo koga pitate ko su mu omiljeni domaći glumci, nema šanse da se među prvih pet ne nađe Gagi Jovanović. Filmski i pozorišni glumac je rođen 1965. u Beogradu. U srećnom je braku sa Brankom Pujić, sa kojom ima ćerku.

Nikola Đuričko

Lajanje na Zvezde

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/ Rajko Ristić

Glumac karakterističnog prezimena rođen je u Beogradu 1974. Igrao je u brojnim filmovima, a dijapazon njegovih uloga je zaista sjajan. Popularan je i među mlađom generacijom, a nema ko nije upoznat sa rečenicom „Pij, Tupo, pij“. U braku je od 2002. godine sa Ljiljanom Nešić sa kojom ima dvoje dece.

Isidora Minić

Isidora Minić

Isidora Minić, Foto: PrintScreen YouTube/Marko Metlaš

Nagrađivana glumica Isidora Minić ćerka je srpskog slikara Baneta Minića i glumice Nede Spasojević. Rođena je 1973. u Beogradu, a pored raznih uloga u televizijskim serijama i filmovima, Isidora je stalni član Ateljea 212 od 1998. godine.

(24sata.rs)