Portparolka Hitne pomoći kao DJ: NADA MACURA PUŠTA MUZIKU u jednom beogradskom klubu!

DJ

foto: Tanjug, arhiva

Na društvenim mrežama je veliku prašinu digla najava da će folk pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, pevati na Exit festivalu.

Naravno, to je bila šala. Ali, kako biste reagovali kad bismo vam rekli da će Nada Macura zaista puštati muziku u jednom beogradskom klubu?

Naime, jedan beogradski klub je odlučio da ugosti Macuru na veoma poseban način. Portparolka Hitne pomoći će na neko vreme „vrteti ploče“ i zabavljati sve posetioce puštanjem dobrog rokenrola.

[adsenseyu5]

– Naš klub ima takav koncept da malo, malo organizuje Gradski žur i pozove nekog poznatog pa pušta muziku. Prvo je to bio Peđa D Boj, pa smo došli na ideju da ovaj put bude to Nada Macura. Ona će puštati rok i pop muziku 70-tih godina, ali svakako ima još iznenađenja u rukavu – kaže za „24 sata“ Krsma, jedan od organizatora ove žurke.

[adsenseyu1]

Za „24 sata“ je Macura kratko i jasno potvrdila svoj dolazak i biranje muzike, a organizatori ove žurke imaju samo jedno da vam kažu – obucite se slojevito jer Nada pušta muziku!

(Skandalozno.rs, Izvor: 24sata.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Portparolka Hitne pomoći kao DJ: NADA MACURA PUŠTA MUZIKU u jednom beogradskom klubu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.