Severinina sestra poručila: Nisam joj došla na svadbu jer su nas Srbi ugnjetavali 50 godina, i nad nama vodili oružani rat!

Ilustracija

Svadba Severine i Igora Kojića i dalje diže veliku prašinu, a sada se oglasila iz Hrvatske sestra pevačice Zdenka Žunić i objasnila zbog čega nije došla na venčanje.

– Nismo bili na venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri. Iz pijeteta prema rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštovanja prema marijanskom katoličkom moralu, ne odbravamo ovaj medijski cirkus – rekli su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, za “Slobodnu Dalmaciju”.

Dodali su:

Ne znamo kako je crkveno venčanje bilo u tolikoj tajnosti, a od beogradskog se pravi cirkus.

Par se medijima obratio revoltiran zbog pisanja o navodnom njihovom prisustvu na venčanju.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nas ugnjetavali 50 godina, nad nama vodili oružani rat, a sada psihološki. Moja sestra je rasla u hrvatskoj, moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca i majke Hrvata, ali je estradna mašinerija preuzela kontrolu nad njom.

Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njenu sreću i zdravlje – rekla je Zdenka.

(telegraf.rs, slobodna dalmacija)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

1 komentar na "Severinina sestra poručila: Nisam joj došla na svadbu jer su nas Srbi ugnjetavali 50 godina, i nad nama vodili oružani rat!"

  1. Znači Srbi vas ugnjetavaju „samo“ 50 godina? A od 1918 sto bili u zajedničkoj državi? Znači u Kraljevini SHS (Jugoslaviji) Hrvati nisu bili ugnjetavani? Tek od 1945, kada je tzv „Hrvat“ Tito, došao, Srbi su počeli tih 50 godina da „ugnjetavaju“ Hrvate? Zanimljivo?! A svidja mi se i ova izjava da Srbi sada vode „psihološki“ rat?! Hahahaha. To što su hrvati gnocidom ubili preko 700 000 Srba u 2.sv. ratu (Jasenovac, Jadovno…) i protjerali preko 600 000 u zadnjem ratu 90tih… Možda ti zločini loše utiču na „psihu“ hrvata, ali Srbi sa tim nemaju veze, već očigledno nečista savjest….

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.