Skandal: Navijači VOJVODINE upali u svlačionicu, a onda…

Advertisement

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Neverovatan skandal potresao je fudbalski klub Vojvodina. Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope i poraza u Ružomberoku (2:0, i to posle 2:1 za Novosađane u prvom meču), navijači “lala” ušli su u svlačionicu i fizički se obračunali sa Nikolom Trujićem! Bilo je hvatanja za vrat, ali i udaraca.

– U šoku sam, ne znam šta se dešava i šta pametno da kažem. Toliko su nas ti nazovi navijači istraumirali, da ne možemo normalno da funkcionišemo – kaže Trujić za Blicsport.

Ispadanje u prvom kolu kvalifikacija jeste loš rezultat, ali to nikome ne daje za pravo da deli neku uličarsku pravdu.

[adsenseyu5]

– Uvek posle utakmice idemo da pozdravimo navijače. Tako je bilo i u Ružomberoku. Neki od njih su počelu da galame, da nas vređaju, psuju i zvali nas da priđemo bliže. Došao sam i uprkos salvama uvreda rekao da smo dali maksimum, ali nije nas htelo. Onda su krenuli još gore da ponižavaju, pa me je saigrač Kordić sklonio u stranu.

A, onda – horor.

– Istuširao sam se i krenuo u svlačionici da se oblačim, kada je upalo 15-tak navijača. Jedan od njih, koji važi za vođu, uhvatio me za vrat, vukao par metara i bacio na klupicu. A onda me je onaj koji je bio najglasniji na tribinama u vređanjima, valjda je brat tom vođi, udario snažno pesnicom u glavu.

Obojica su poručili da više neće da nas trpe, da ne znamo ništa. Vođa je rekao treneru Vaniću “evo treneru sad ti kažem, ako budeš Trujića ubacio i minut u igru, možete da letite obojica iz kluba”. Još su meni poručili da se neće završiti na ovome i da ću vidti svoga boga kada dođem u Novi Sad.

Cirkus se nastavio.

[adsenseyu1]

– Ja na sve to nisam rekao ništa. Niti sam rekao jednu ružnu reč dok su me vređali sa tribina. Verovatno je to neko nafilovao i napujdao vođu navijača i onda je nastao haos. Ja sam bio u takvom šoku, da udarac nisam ni osetio. Postao sam svestan kada su mi saigrači ispričali sve. I kada je nesnosno počela da me boli glava. I trener je šokiran, ovo je bruka i sramota šta se radi. Neću to da trpim. Išao sam u urgentni centar da uzmem dokumentaciju i podneću tužbe.

Rastanak sa Vojvodinom je izvestan.

– Ne vidim posle svega smisao mog ostanka u Novom Sadu. Apelujem na sve organe da nas zaštite – zaključio je Trujić.

(Skandalozno.rs, Izvor: sport.blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandal: Navijači VOJVODINE upali u svlačionicu, a onda…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.