Skrivala bolest od javnosti 10 godina: Jelena Rozga otkrila od čega boluje!

Advertisement

Pevačica

foto: YouTube

Popularna hrvatska pevačica Jelena Rozga svojevremeno je govorila o svom problemu sa štitnom zlezdom, a ovaj put ona je odlučila ozbiljnije da priča o ovoj bolesti.

Rozga ranije nije mnogo govorila o ovoj temi, a kako je situacija sa ovom bolešću u njenom slučaju postala ozbiljnija, sada je otkrila više detalja o njoj, kao i koliko dugo se bori sa bočešću štitne žlezde.

„Već 10 godina imam problema sa štitnom žlezdom. Ja sam veliki emotivac, sto je još veći problem. A u ovom poslu treba biti malo jači. Već 10 godina sam na hormonskoj terapiji“, kazala je Rozga.

Pevačici je dečko Stjepan Hauser najveća podrška za koga je rekla kako njegova topla reč leči više od bilo koje terapije.

„Konačno sam našla muškarca koji me drži kao malo vode na dlanu, posao ide, sve je kako treba. Naravno da je sa svakom pesmom i novi stres, svaka pesma je lutrija.

Ali eto, imam fenomenalnu ekipu koja mi pomaže i sjajne i najbolje prijatelje i roditelje koji su uz mene da ja to nekako lakše izdržim“, rekla je hrvatska zvezda.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Skandalozno.rs, Izvor: RTL/Kurir)

4 komentara na "Skrivala bolest od javnosti 10 godina: Jelena Rozga otkrila od čega boluje!"

  1. neš ti bolesti, svaki peti boluje od nje.

  2. Mogu reci da proba sa homeopatijom paralelno sa ovom terapijom.Mislim da se radi o homeopatskom leku jodidu.Zena koju licno poznajem se izlecila.:)

  3. a moš’ misliti ona i muškarac ???? Ne ide to tako….jok

  4. Žena je izvrsna pevačica. Njeno zdravlje je njena privatna stvar. Prestanite da se (bolesno) hranite tuđim problemima

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.