Šta sad kažu kritičari: Novak ĐOKOVIĆ mora na OPERACIJU!

Ilustracija

foto: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta Novak Đoković biće podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog problema sa otpadanjem noktiju sa prstiju desnog stopala, koje mu je pravilo problema na prethodnim takmičenjima.

Đoković je u finalu US Opena zatražio medicinski tajm-aut zbog problema sa nogom zbog kojeg nije mogao da se kreće i već tada se videlo da je situacija jako ozbiljna.

                                                                           [adsenseyu5]

Novak je istrpeo i kritike pojedinih legendi zbog tajm-auta, ali je jasno da nije imao drugu opciju, a to je potvrdio i odmah kada se izvinio Vavrinki i rekao mu da ne može da stoji na nogama, pa je previjanje bio jedini način da ublaži bolove.

Pogledajte šta je NOVAK rekao VAVRINKI kada je uzeo medicinski tajm-aut – VIDEO

[adsenseyu1]

Njegov trener Marijan Vajda je potvrdio da je problem ozbiljniji nego što je delovalo, pošto je mesto gde su nokti otpali inficirano.

– Prste je zahvatila infekcija i moraće da se podvrgne operaciji kako bi se uklonili preostali delovi noktiju – potvrdio je Novakov trener Marijan Vajda.

Zbog operacije nije sigurno da li će Đoković nastupiti na humanitarnom događaju u Milanu 21. i 22. septembra “Đoković i prijatelji”.

[adsenseyu1]

Predviđeno je da se Novak oporavi za turnir u Pekingu, je na programu od 3. oktobra.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Šta sad kažu kritičari: Novak ĐOKOVIĆ mora na OPERACIJU!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.