Starletu Soraju Vučelić privela crnogorska policija zbog istrage ubistva!

starleta

Starleta Soraja Vučelić (30), saslušana je sinoć u barskoj policiji, u okviru istrage ubistva Armina Muše Osmanagića.

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletela na tivatski aerodrom, a po poternici koju je za njom raspisala barska policija.

Njen iskaz, koji je dala nakon ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima, prenose podgoričke „Vijesti“.

Starleta je sedela u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog objekta.

Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se veruje da je prisna sa jednim od članova te grupe iz Beograda.

(vijesti.me)

Budite prvi sa komentarom na članku "Starletu Soraju Vučelić privela crnogorska policija zbog istrage ubistva!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.