Zlo i naopako: U rijalitiju „Maldivi“ Jelena Golubović izjavila da je Isidora Bjelica dobila šta je zaslužila!? – VIDEO

Advertisement

Monstruozna izjava

Rediteljka Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijaliti programu „Hotel Maldivi“, prekršila je sva pravila pristojnosti i prešla sve granice kada je bez imalo osećanja napala književnicu Isidoru Bjelicu, koja se trenutno nalazi na lečenju u Švajcarskoj zbog karcinoma.

Dok Bjelica po treći put bije bitku sa opakom bolešću, Golubovićka u „Maldivima“ nastavlja da je napada, ne obazirući se na njeno teško zdravstveno stanje.

Naime, u „Maldivima“ se povela priča o spisateljici, pa je rediteljka u napadu besa izjavila da je Bjelica dobila što je i zaslužila.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

„Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš dobra je. A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj ja i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila“, rekla je Jelena, koja sebe inače predstavlja kao veliku vernicu.

(alo.rs)

Pogledajte VIDEO:

Budite prvi sa komentarom na članku "Zlo i naopako: U rijalitiju „Maldivi“ Jelena Golubović izjavila da je Isidora Bjelica dobila šta je zaslužila!? – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.