KUSTURICA žestoko odgovorio FRANCUZU: Šta bi bilo kad bih ja Depardjeu rekao da je raspadnuti alkoholičar i prevarant?!

Advertisement

 

Intervju

foto: Tanjug

Emir Kusturica nije prećutao uvrede koje je na festivalu u Veneciji na njegov račun izneo glumac Žearad Depardje, između ostalog nazivajući ga „iskonstruisanim lažovom“ i „užasnim likom“ koga svi Srbi preziru.

– Zamislite kada bih ja rekao za Depardjea da je raspadnuti alkoholičar, prevarant koji je zbog poreskih olaškica a ne iz ljubavi prema ruskoj kulturi, uzeo ruski pasoš, da je nemoralna drtina koja ne može da izdrži istinu kako Rusi vole moje filmove i muziku koju sviram, kao ostalom i Francuzi – rekao je srpski reditelj.

[adsenseyu5]

Depardje je kazao na Mostri da je apsurd što jedna takva lepotica kao što je Monika Beluči, koja igra glavnu ulogu u Kustinom filmu „Na mlečnom putu“ pristala da radi sa Kusturicom.

[adsenseyu1]

– Zamislite kada bih ja za Depardjea rekao da se od dopadljivog mladića pretvorio u bačvu i da nema pintera koji bi mogao da zapuši sve rupe na koje curi mešina jedna, da je umesto pišanja, u prvoj klasi „Er Fransa“ upravo iza sebe ostavio go*no, kleptoman jedan koji svoje radničko poreklo potvrđuje tako što glasa za Sarkozija a kada završi reklamu za špagete krade posuđe od rekvizitera – odgovorio je Kusturica na uvrede francuskog glumca u tekstu objavljenom na portalu „Iskra“.

(Skandalozno.rs, blic.rs, Izvor: iskra.co)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "KUSTURICA žestoko odgovorio FRANCUZU: Šta bi bilo kad bih ja Depardjeu rekao da je raspadnuti alkoholičar i prevarant?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.