Ovaj čovek je TAČNO predvideo SVE rezultate izbora u SAD od 1984.: Evo ko po njemu POBEĐUJE ove godine!

Advertisement

Kandidati

foto: Fonet/AP

Niko nije siguran ko će pobediti 8. novembra na predsedničkim izborima u Americi, ali jedan čovek je poprilično uveren ko odlazi u Belu kuću.

To je profesor Alan Ličman koji je tačno predvideo sve rezultate izbora od 1984. godine.

Prema njegovim rečima pobeđuje Donald Tramp.

[adsenseyu5]

„Donald Tramp mi je ovu izbornu trku učinio najtežom od kad se bavim ovim, tačnije od 1984. godine. Nikada nismo imali kandidata kao što je Tramp.

Do sada nismo videli kandidata koji je proveo ceo život bogateći se na račun drugih. Pazite, nismo imali do sada kandidata koji je pozvao stranu silu da se umeša u američke izbore.

[adsenseyu1]

Nikada do sada nismo imali kandidata koji preti dizanjem brodova u vazduh brodova kojim nam se približe u Persijskom zalivu“, kaže profesor Ličman.

Odgovarajući na direktno pitanje koga vidi kao pobednika predsedničkih izbora u SAD Ličman kaže da predviđa pobedu Donaldu Trampu.

„Da se razumemo, kao što sam rekao pre 30 godina, predviđati ne znači i podržati. Moja predviđanja su bazirana na naučnim činjenicama.

[adsenseyu1]

To ne znači automatski i podršku mene kao profesora ili univerziteta na kome radim“, bio je kategoričan Ličman.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Washington Post)

[adsenseyu2]

3 komentara na "Ovaj čovek je TAČNO predvideo SVE rezultate izbora u SAD od 1984.: Evo ko po njemu POBEĐUJE ove godine!"

  1. Što,biće svetu bolje ako pobedi Klintonova?Ništa nam se lepo ne piše.Mislim na ceo svet.

  2. Iako je ovaj gospodin toliko puta pogodio tko če ovaj puta biti predsjednik Amerike znam da mu je ovaj puta to teško pogoditi i predvidjeti ali predsjednica Amerike bit će Hillary Klinton.

  3. Nista novo, i Djindjic je pozivao NATO u Srbiju

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.