Potresna ispovest Radoša Bajića: Otišao je naš bata Mila, Milašin, i moj brat po babine linije

Advertisement

Sećanje

Printskrin: YouTube/Domaci Film HD

Velika porodica, familija i kuća serije „Selo gori, a baba se češlja“ ostali su bez jednog svog domaćina.

Bez armiranog stuba nosača, koji je na plećima svoje duše, raskošnog talenta i vrhunske glumačke umetnosti držao najlepši deo bajke o Petlovcu.

Umesto da se radujemo životu i nesvakidašnjem jubileju, 10-godišnjici našeg velikog projekta, umesto da trijumfalno idemo u susret sto prvoj epizodi TV serije koja je voljena i obožavana na celoj Zemljinoj kugli gde se srpski jezik razume – tužni i skrhani strašnom vešću o iznenadnom odlasku na večni put našeg Milorada Mandića Mande – ostajemo nemi u neizmernom bolu i gubitku.

[adsenseyu1]

S Mandom sam pre dva dana snimao nastavak serije „Selo gori“, i ova vest me je udarila kao grom. On je ceo svoj život poklonio pozorištu i deci. Njegovo srce je samo prestalo da kuca.

Odigrao je upečatljive uloge na filmu, televiziji i u pozorištu. Proveo je i okončao život na pozorišnim daskama – mestu koje je najviše voleo. Nesebično dajući sebe, mamio je suze i smeh rasplakavši nas danas poslednji put.

Volela ga je publika, volele su ga kolege, bio je čovek koji je stvarno mogao da vam uvek bude od pomoći. Ostaće velika praznina, ali i veliko delo.

[adsenseyu1]

Božjom voljom, ne pozdravivši se ni sa kim, naš bata Mila, Milašin, i moj brat po babine linije – naprečac je otišao tamo gde ga čeka Žota i sudija Velibor – ništa manje voljeni Dragan Nikolić. Tamo gde ćemo svi.

Mi, zasad, ostajemo tu gde jesmo. Da nekako, kako znamo i umemo – završimo s njim poslove započete u Petlovcu. Da milionima gledalaca, kojima ponaosob izražavamo saučešće povodom ove strašne i nepravedne smrti, na jesen na RTS pokažemo šta smo im pripremili.

Da se tužni i ostavljeni, ali i ponosni što smo bili u časti da s njim sarađujemo, za nezaborav i ponovo uverimo koliko je Milorad Mandić Manda bio izuzetan, neponovljiv i veliki majstor glumačke umetnosti.

Neka mu je večnaja pamjat i slava.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Potresna ispovest Radoša Bajića: Otišao je naš bata Mila, Milašin, i moj brat po babine linije"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.