PUTIN iznenađen: Donald TRAMP je potpuno drugačiji uživo nego na televiziji

Advertisement

Susret

foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da je američki predsednik Donald Tramp potpuno drugačiji uživo nego na televiziji, dodavši da je Trampu detaljno objasnio da se Rusija nije mešala u predsedničke izbore u SAD.

Putin nakon susreta sa američkim predsednikom smatra da postoji temelj da se ostvari makar delimična saradnja sa Vašingtonom, navodi Rojters.

On navodi da se sa Trampom dogovorio da se uspostavi radna grupa za saradnju u oblasti sajber bezbednosti.

Putin je rekao da je Tramp postavio mnogo pitanja o navodnoj umešanosti Rusije u predsedničke izbore u Americi i da se on trudio da da veoma detaljan odgovor te da mu se čini da je predsednik SAD delovao zadovoljno.

– Tramp je postavio mnogo pitanja o tome. Odgovorio sam na sva pitanja koliko sam bio u mogućnosti. Čini mi se da je to primio k znanju i složio se, ali treba da pitate njega o tome kako je to shvatio – rekao je Putin novinarima, prenosi TAS S.

[adsenseyu5]

Ruski predsednik je rekao i da su SAD po pitanju Sirije postale pragmatičnije.

– Oslanjajući se na volju Irana, Turske i sirijskog rukovodstva moguće je preduzeti dalje korake u vezi sa rešavanjem krize u Siriji – rekao je Putin.

Foto: Tanjug/AP

foto: Tanjug/AP

Američka ambasadorka u UN Niki Hejli izjavila je danas da se Rusija mešala u izbore u SAD i širom sveta, i da to svi znaju, uprkos odbijanju predsednika Donalda Trampa da to kaže.

Osoblje Bele kuće nije rezervisalo TRAMPU sobu u hotelu, pa je morao da PRESPAVA u…

Tramp je na sastanku sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Hamburguželeo da ga pogleda u oči i stavi mu do znanja da mi znamo da ste se mešali u naše izbore”.

[adsenseyu1]

– Svi znaju da se Rusija mešala u naše izbore – rekla je Hejli za CNN, prenosi AFP.

Foto: Tanjug/AP

foto: Tanjug/AP

Oni to, kako tvrdi, rade i na drugim kontinentima i to na način da pokušaju da izazovu haos u tim zemljama.

BITKA ZA BALKAN POČINJE: Došlo je VREME da Vladimir Putin skine rukavice

– I ne govorimo to samo mi. Mislim da ćete čuti i druge lidere da to kažu – dodala je Hejli. Prema njenim rečima, ruski demanti je očekivan.

– Tako Rusija pokušava da sačuva obraz. A ne mogu. Ne mogu – navela je ona. Na pitanje sa kojim konkretnim sankcijama bi Moskva mogla da se suoči ona je odgovorila – “moraćete da pitate predsednika”.

(Skandalozno.rs, Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "PUTIN iznenađen: Donald TRAMP je potpuno drugačiji uživo nego na televiziji"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.