Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku: Za URAGANE u Americi odgovorni su TAJNI eksperimenti! – VIDEO

Otkriće

foto: Wikipedia/Cristiano Sant´Anna/indicefoto.com

U intervjuu koji je emitovao CBS, svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku je izjavio da su uragani, poput onih koji su nedavno pogodili SAD rezultat vladinog programa za modifikaciju vremena u kom je nebo prskano nano česticama, a oluje su onda “aktivirane“ upotrebom “lasera.“

U intervjuu, Mičio Kaku govori o istoriji modifikacije vremena, pre nego što ga je ekipa CBS zaustavila.

Program aktivnog auroralnog istraživanja visoko frekvencije HAARP (skraćeno od engl. High Frequency Active Auroral Research Program), program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije) je istraživački projekat koji želi da „razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje“.

Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

Prema rečima vladinih zvaničnika, HAARP omogućava vojsci da modifikuje vreme i pretvori ga u oružje tako što će izazvati zemljotrese, poplave i uragane.

Sa anomalnim uraganima koji trenutno razaraju Ameriku, poplavama koje uništavaju Indiju, i požarima koji uništavaju severozapad Pacifika, klimatski rat je trenutno tema javnog mnjenja.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/CBS)

Budite prvi sa komentarom na članku "Svetski poznati fizičar dr Mičio Kaku: Za URAGANE u Americi odgovorni su TAJNI eksperimenti! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.