TESLA komunicirao sa vanzemaljcima preko drevnog SATELITA „Crni vitez“ koji se nalazi u orbiti Zemlje?

Advertisement

Genije

foto: Reuters

Nikola Tesla bio je jedan od najbrilijantnijih naučnika 20. veka. I dok je bio diskreditovan za života, posthumno je dobio priznanje.

Pored onoga što mi znamo o Tesli, postoje na stotine tračeva o njegovom životu, kao i onaj da je Tesla bio prvi čovek koji je primio signale od vanzemaljaca.

1899. godine, Tesla je radio u svom domu u Koloradu Springsu, Kolorado. Tamo je napravio labaratoriju kako bi eksperimentisao sa svojim konceptom bežišnog prrenosa energije, ali to nije bila jedina stvar koju je istraživao.

[adsenseyu1]

1923. godine, Tesla je rekao novinaru sa čim se susreo jedne noći 1899. godine. Evo i šta je rekao.

„Dok sam eksperimentisao u Koloradu, došao sam do eksperimentalnog dokaza postojanja života na Marsu. Usavršio sam bežični risiver daleko od ičega poznatog i uhvatio sam signale koje sam interpretirao kao 1-2-3-4. Verujem da su Marsovci koristili brojeve za komunikaciju jer su brojevi univerzalni“, rekao je Tesla.

U nadolazećim godinama, nekoliko istraživača pisalo je o njegovim tvrdnjama o vanzemaljskom kontaktu. Teorija koja je prevagnula je da je Tesla pogrešno protumačio radio talase od oluja sa Jupitera.

[adsenseyu1]

Ipak onda se poojavila i druga teorija. U njoj se tvrdi da Tesla nije stupio u kontakt sa vanzemaljcima, već da je u pitanju bio stari satelit Crni Vitez koji orbitira oko Zemlje.

Satelit Crni vitez (slika ispod) je navodno stara vanzemaljska struktura. Teško je doći do bilo kakvih činjenica, mnoge teorije zavere veruju da satelit špijunira ljude.

Misterija

foto: Twitter

Nažalost, ne postoji način da saznamo ko je i šta je zapravo kontaktiralo Teslu davne 1899. godine.

Ako neko želi odgovore moraće da spusti Crnog Viteza na zemlju.

(Kurir, Ancient Code)

Budite prvi sa komentarom na članku "TESLA komunicirao sa vanzemaljcima preko drevnog SATELITA „Crni vitez“ koji se nalazi u orbiti Zemlje?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.