STAV

Titova unuka Saša Broz: Moj deda je bio usvojeno dete majke Kolumbijke i oca naslednika kralja Karla XXL!

cerka
Printskrin: Youtube/kanal5tv

Titova unuka Saša Broz na svom Fejsbuk profilu je komentarisala tvrdnje iznesene u jednoj emisiji na Hrvatskoj televiziji da je Josip Broz Tito navodno bio podmetnuti ruski agent.

Često se čuje da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, već podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice. Titova unuka, Saša Broz je sve prokomentarisala u šaljivom tonu.

„Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju… Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 veka pre nove ere“, kazala je Saša i dodala:

„Baka mi je pričala da je deda u mlađim danima izgledao kao pripadnik crne rase. To je neobično, kažu stanovnici Patagonije jer su mu roditelji bili arijevci. Patagonci su ponosni na njega, a kuća u kojoj je rođen davne 1656. i danas je zanimljiva turistima“.

Saša tvrdi da su joj se svi koji konstantno pišu o Titu popeli na glavu te im je dala ideju i za novi bestseler:

„Pravo ime J.B.Tita je zapravo Huan Manuel Markez, skinite mi se više!!!“. U post skriptumu je dodala „ovo Huan Manuel Markez je neka bokserska faca iz Meksika, to sam skinula sa Neta“.

(kurir)

 • dusica

  1977 god,upoznala sam bratanicu Josipa Broza u Beogradu.Neverovatno je licila na Tita njen otac je brat Titov i nema nikakve misterije ,Meni licno je misterija da ni posle pola veka Tito nije mgao da promeni govor vec je uvek isto pricao neki ijekavski sa greskama

  • Lily

   Nije to“ïjekavski sa greskama“, vec kajkavski iz Medjimurja

 • Касапот

  kralj Karlo XXL??? ekstra veliki??? haaaaahahahahahahaha!!!!

 • julija

  ne volim političare, i uopšte me ne interesuje ko je bio tvoj deda. oni bi trebali da budu sluge naroda nažalost obrnuto uvjek bude. pa nijesu ti političari neki naučnici , pih

 • Brana

  Ma skinite se vi nama sa Titom! Provereno i dokazano najgorim neprijateljem Srba i Srbije. Prevarant, bonvivan, diktator. Ma GO*NO JEDNO istorijsko! Pobio je preko 200.000 Srba nakon rata, osnovao Goli otok i Sremski front za Srpsku inteligenciju, zatvore, kaznione…pobio je sve koji su se usudili da mu protivreče, opljačkao ratnu odštetu dobijenu od Nemaca…seme mu se dabogda zatrlo!

Close